LAITTEET

Olemme kahvilalaitteiden suhteen varsin verkostoituneita ja kauttamme onkin mahdollista hankkia kaikki toimintaasi parhaiten tukevat laitteet laidasta laitaan. Kysy myös leasing mahdollisuuksista!

Laitteiden hankinta merkistä riippumatta onnistuu siis meidän kauttamme, mutta Suomessa olemme myös virallisia jälleenmyyjiä seuraaville brändeille:

SLAYER ESPRESSO

Slayer espressokoneet edustavat espressokoneideiden kirkkainta kärkeä niin muotoilultaan kuin laadultaan. Toimimme Suomessa Slayerin virallisena jälleenmyyjänä. Tutustu Slayerin tuotteisiin heidän kotisivujen kautta.

TUTUSTU

HARD TANK

Vuonna 2021 parhaana uutena kahvialan tuotteena palkitun HardTank:n avulla valmistat erittäin nopeasti ja automatisoidusti kylmäuutetut kahvit, teet ja drinkit. Toimimme Suomessa Hard Tankin virallisena jälleenmyyjänä.

TUTUSTU

JURA PROFESSIONAL

Virallisena Jura Professional sarjan jälleenmyyjänä voit hankkia kauttamme työpaikoille ja toimistoille soveltuvat erittäin laadukkaat automaattiset kahvikoneet. Kauttamme on mahdollista hankkia laitteille myös huolenpitosopimus.

PYYDÄ TARJOUS